Referenciák

A kiemelt referenciák között bővebben is olvashatsz az elkészült munkáinkról.  Kattints a képekre és nézd meg hogyan dolgozunk együtt az ügyfeleinkkel.

Kiemelt referenciák

maeotis_single_macbook mockup2

Maeotis zenekar

Weboldal készítés és Grafikai tervezés

radar_cd_mockup_500

Radar zenekar

Grafikai tervezés

shaylon_cd_mockup_500px

Shaylon zenekar

Grafikai tervezés

tales_of_evening_cd_mockup_500

Tales of Evening zenekar

Grafikai tervezés

braxius_cd_mockup_500px

Braxius zenekar

Grafikai tervezés

Albumborítók

Vélemények

Somoskői Viktor
Somoskői Viktor
Maeotis
Tovább olvasom
Balázzsal és Axexszel a Maeotis zenekar weboldalán és albumborítóin dolgoztunk együtt. Kimondottan élvezetes volt a közös munka, hiszen láttam lépésről lépésre megvalósulni az ötleteimet. Mindketten szem előtt tartották az elképzeléseimet és minden lényeges kérdésben egyeztettünk. A munka során nyitottak voltak a közös gondolkodásra, javaslataikkal és észrevételeikkel pedig hatékonyan mozdították előre az alapötletek kibontását. A végeredmény amellett, hogy hű maradt az eredeti elképzeléshez, sokkal egyedibb, színvonalasabb lett annál. Mind a borító, mind a weboldal messze felülmúlta az elvárásaimat és mindkettőnek egyöntetűen pozitív volt a fogadtatása a kritikusok és a rajongók részéről egyaránt. Bátram ajánlanám bárkinek, aki az elképzelései színvonalas és művészi igényű megjelenítését szeretné.
Mák István
Mák István
Radar
Tovább olvasom
Az harmadik Radar lemez megjelenéséhez kerestük meg Alexet baráti ajánlásra, mivel az első két lemezünktől sokkal jobb grafikát szerettünk volna. Hála az égnek az első közös munkánk nagyon jól sikerült, így ezt követte még két lemez anyaga, számtalan póló terv, grafika ötlet és még jó néhány tervezéses munka. Rugalmas, tettre kész fickó, szeretünk vele dolgozni. Munkái után nekünk mindig pozitív visszajelzések jöttek. Reméljük a következő projektünket is együtt visszük véghez. Csak ajánlani tudjuk bárkinek, akinek szüksége van egy tökéletes, megbízható grafikai tervezőre.
Horváth Attila
Horváth Attila
Braxius
Tovább olvasom
Alexet korábbi munkái alapján kerestem meg azzal, hogy a Braxius bemutatkozó É(v)szak című nagylemezének teljes fizikai megjelenését tervezze meg. Már az első személyes találkozónk alkalmával megvolt vele az összhang, nyitott volt a hozott ötleteimre és a legapróbb részletekig érdeklődött a zenei koncepció felől. Minden egyeztetésünk nagyon konstruktív volt és hála a remek ötleteinek, gördülékenyen haladt a munka. A végeredmény önmagáért beszél, nem csak az én, hanem a hallgatók tetszését is maximálisan elnyerte. Zömmel a gyönyörű külső miatt fogyott el az összes fizikai kiadvány, amiket számos európai országból, Ázsiából, Egyesült Államokból, Kanadából, de Ausztráliából is rendeltek. Mind kezdő, vagy profi zenekarnak, kiadónak, vagy bármilyen kiadványt készítőnek bátran ajánlom.
Charly Urso
Charly Urso
Shaylon (US)
Tovább olvasom
Alex is such a humble, nice person and amazing artist who can understand any band needs when comes to album cover. We had a semi concept album where we needed an album art which is telling the full story in one picture. It’s one of the hardest part when making an album, but Alex did it, and how well, it's just unbelievable. We are so happy with the final result! Alex followed our guide lines, listened the demos and checked all the lyrics and came up one of the best idea for the art we could ever imagine. Our friends and fans are also love the album art as we got many great responses after the release. We are greatly and highly recommending Alex to any bands and artist who planning to make their album with an amazing cover art which can tell the story behind their songs.