Zenei weboldal készítés

Egy zenei weboldal elkészítése összetett folyamat, a projekt sikerében pedig neked is fontos szereped lesz. Ha jól tudunk együttműködni, akkor a végén mindketten azt kapjuk amit szeretnénk. Te egy letisztult zenei márkaépítő eszközt, mi pedig egy boldog ügyfelet.

5 ok, amiért egy zenésznek kell egy weboldal

Kiemel a tömegből

Egy saját honlapon professzionálisan mutathatod be a zenei márkádat, a közösségi oldalak zaja nélkül. A weboldal arra utal, komolyan veszed amit csinálsz, érdemes veled számolni. Ha kiadót keresel, jobb pozícióból indulsz.

Könnyen rádtalálnak

Ha valaki rákeres az együttesed nevére, arra számít, hogy a honlapod ott lesz a találatok között. Egy keresőoptimalizált honlap alapkövetelmény, ha online jelenlétről van szó.

Minden egy helyen

A honlap az online jelenlét bázisa, ahol a szakma és a közönség azonnal hozzájut a szükséges infókhoz, zenékhez, videókhoz. Ne hagyd, hogy elvesszenek a közösségi média oldalaid között.

A közösségi oldalak jönnek és mennek

Emlékszel még a Myspace-re? A legfiatalabb korosztály már a Facebookon sincs fenn. Nem érdemes teljesen kiszolgáltatnod magad ezeknek a cégeknek.

Rajongói e-mail bázist építhetsz

A közösségi média követőidet nem tudod közvetlenül elérni, az algoritmusra vannak bízva a posztjaid. A saját feliratkozóidnak viszont biztosan célba juttathatod az üzeneteidet.

Mit tartalmaz a zenei weboldal készítés szolgáltatás?

Mindent amire egy együttesnek szüksége lehet

Írj nekünk és nézzük át egy ingyenes konzultáció keretében, hogy mire van szükséged. Ha nem lépünk tovább, ez a megbeszélés akkor is hasznos lesz számodra.

Folyamat

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel után egy kérdőív kitöltését kérjük majd tőled, hogy megismerhessük az igényeidet és felkészülten léphessünk a második pontra.

Konzultáció

Egy ingyenes online konzultáció keretében, 60 perc alatt átbeszéljük, hogy mire van szükséged és bemutatjuk a megoldásainkat. Ha nem lépünk tovább, ez az egy óra akkor is hasznos lesz számodra.

Árajánlat

Kiértékeljük a konzultáción összegyűjtött információkat és egy részletes írásos árajánlatot adunk számodra. Ha elfogadod, akkor megkezdődhet a közös munka.

Tervezés

A tervezés során pontosítjuk az igényeidet, egyeztetjük az oldalra kerülő képeket, videókat, zenéket és írásos anyagokat. Ha vannak arculati elemeid, akkor azokat elkérjük tőled, ha nincsenek, akkor elkészítjük azokat.

Fejlesztés

A jóváhagyott tervek alapján elkészítjük a weboldalt. A fejlesztés közben folyamatosan megmutatjuk az elkészült részeket, szükség esetén módosítunk. Jóváhagyást követően teszteljük és átadjuk az elkészült, mobilra optimalizált honlapot.

Karbantartás

Átadás után ha kéred, karbantartási szolgáltatást ajánlunk neked. Rendszeresen frissítjük az oldalt és biztonsági mentéseket készítünk. A havi szolgáltatás keretében kisebb módosításokat, támogatást és elsőbbségi rendelkezésre állást is kérhetsz.

Esettanulmányok

Maeotis zenekar

Weboldal készítés és Grafikai tervezés

A Te zenekarod

Örülnénk ha a te honlapoddal is büszkélkedhetnénk Beszéljünk >>

Korszerű technológia

Weboldalainkat mobil és keresőbarát módon, WordPress alapon készítjük. Prémium bővítményekkel biztosítjuk a honlap gyorsaságát és felhasználói élményt.

Marketing szemlélet

Figyelünk arra, hogy a weboldal ne csak a névjegye legyen az együttesnek, hanem építse a zenei márkát, növelje a közönséget és hívja fel a projektre a szakma figyelmét.

Zenei fókusz

Zenekari tapasztalattal rendelkezünk, értjük a zenészek nyelvét és tudjuk, hogy mire van szüksége egy előadónak ha az online megjelenésről van szó.

Jófejség

Hosszútávú kapcsolatokat építünk, és kölcsönös elégedettségre törekszünk. Olyan szemléletben dolgozunk mintha a saját zenei projektünkről lenne szó. A közös munkán túl ügyfeleinkkel néha a koncertjeiken is összefutunk.

Somoskői Viktor
Somoskői Viktor
Maeotis
Tovább olvasom
Balázzsal és Alexszel a Maeotis zenekar weboldalán és albumborítóin dolgoztunk együtt. Mindketten szem előtt tartották az elképzeléseimet és minden lényeges kérdésben egyeztettünk. A végeredmény amellett, hogy hű maradt az eredeti elképzeléshez, sokkal egyedibb, színvonalasabb lett annál.

Gyakori Kérdések

Egy átlagos projekt 1-2 hónapig tart, aminek feltétele, hogy minden szükséges anyagot időben megkapjunk tőled. Kapacitásainktól függően akár rövidebb idő alatt is elkészülhet a honlapod.

Látatlanban nehéz erre válaszolni, nagyban függ attól, hány aloldalt és milyen funkciókat szeretnél, szükség van-e grafikai munkára, szövegírásra. Támpontként elmondható, hogy egy egyszerűbb, 5-10 oldalas weboldal esetén a hazai piacon leggyakrabban 200.000 – 400.000 forint közötti árakkal találkozhatsz. A mi áraink is ebben a sávban mozognak, de pontosabbat csak egy ingyenes konzultációt követően tudunk mondani.

A mi erősségünk az, hogy zenei projektekre specializálódtunk, ismerjük az igényeket, így gyorsan meg fogjuk találni a közös hangot. Nagyon fontos nekünk, hogy elégedett legyél, ezért a maximumra törekszünk.

Ez leginkább tőled függ, de a leggyakoribbak a következők: biográfia, galéria, zenelejátszó, blog, koncertnaptár, hírlevél feliratkozási lehetőség, videók, letölthető press kit, social media integráció, analitika, stb.

Röviden, igen. Egy alap számítógépes tudással gond nélkül tudsz majd blogolni, híreket közzétenni, képeket feltölteni és ezt meg is mutatjuk neked. Ha valamilyen szerkezetet, vagy designt érintő változtatást szeretnél, azt jobb ha ránk bízod, de saját felelősségedre magad is módosíthatod a honlap bármely elemét.

Elsősorban zenészekkel és a zeneiparhoz kapcsolódó vállalkozásokkal dolgozunk. Ha másféle honlapra lenne szükséged és valamiért szimpatikusnak találsz minket, akkor is keress bátran, kapacitás függvényében a fő profilunktól eltérő projekteken is szívesen dolgozunk.

Előéletünkből fakadóan referenciáink között jelenleg főleg rock és metal stílusú együttesek honlapjai és grafikái találhatók, de szívesen dolgozunk más irányzatok képviselőivel is.

Szeretjük a személyes kapcsolatokat és szeretünk is erre időt áldozni. Ha neked is megfelelő, akkor Budapest belvárosában tudunk találkozni. Első lépésként azonban az online konzultációt javaslunk, hogy kiderüljön, szimpatikusak vagyunk-e egymásnak.