Rólunk

Célunk, hogy zenekarokat és zenei vállalkozásokat segítsünk online és offline megjelenésük kialakításában.

Amiben számíthatsz ránk: honlap készítés, albumborító tervezés, logó és merch termékek tervezése.

Nem véletlen, hogy a projektünk központjában a zene áll. Több bandában is játszottunk, volt amelyikben együtt, így a zene mint közös pont inspirált minket arra, hogy a design terén szerzett tapasztalatainkat felhasználva segítsük azokat az előadókat, akik a zenéjüket profi megjelenéssel szeretnék támogatni.

Kinek tudjuk a legtöbb értéket adni?

Ha magadra ismersz írj egy üzenetet

Ha csak egy is igaz rád, írj nekünk és derítsük ki, hogy hogyan tudunk neked segíteni!

Kik vagyunk?

Csapatunk

Bíró Balázs

Weboldal készítés, marketing

Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok, 2018 óta foglalkozom a weboldalak és az online marketing világával. Számtalan hazai és külföldi előadó honlapját elemeztem, összegyűjtöttem a legjobb megoldásokat, amiket szeretnék neked átadni, egy modern, mobilra optimalizált honlap keretében.

Ami a zenét illeti, több metal és rock zenekarban gitároztam, Alexszel is volt közös bandánk. Számos koncert és stúdió élmény van a hátam mögött, így könnyen szót fogunk érteni. Jelenleg is dolgozom egy zenei projekten, de erről majd később.

Mihályfi-Tóth Alex

Grafikai tervezés

2006 óta foglalkozom képzőművészettel, 2010 óta pedig albumborítók tervezésével. Olyan zenekarokkal dolgozhattam együtt, mint a Wisdom, Tales of Evening, vagy Radar. Több grafikám Hammer World mellékletben is megjelent. Örülnék ha neked is tervezhetnék egy olyan albumborítót ami sok rajongó otthonába eljut.

Munkásságomat a RedArt Illustration alkotói oldalamról is ismerheted, a zenei témák mellett könyvborítókat és céges arculatterveket is készítek. Zenei pályámat tekintve több metal bandában is doboltam, de jelenleg a kreatív óráimat a rajz és a digitális ábrázolás köti le.

Beszélgessünk

Mi történik, ha írsz nekünk?

Az üzenetedre 48 órán belül válaszolunk. Kérjük, hogy röviden foglald össze a projektedet és írd meg, hogy miben tudunk neked segíteni. Ha weboldalt, vagy valamilyen grafikai munkát szeretnél, akkor küldünk egy kérdőívet, hogy alaposabban megismerhessük az igényeidet. Ezt követően egy ingyenes és minden kötelezettségtől mentes, kb. 60 perces online konzultáción átbeszéljük, hogy pontosan hogyan tudjuk támogatni a céljaidat. A beszélgetés végén egy hozzávetőleges árat tudunk majd adni, de pontos írásos ajánlatot a konzultációt követő 1-2 napon belül fogunk küldeni neked. Ha elfogadod, akkor mindent elkövetünk, hogy egy élmény legyen a közös munka.

Ne habozz hát, kattints a gombra! 🙂