Maeotis

Weboldalkészítés és Grafikai tervezés

Balázs
Balázs
Alex
Alex

A heavy, black és pagan metal műfajokban alkotó Maeotis zenekarhoz sok éves barátság és munka fűz minket. Az együttes valamennyi grafikai munkáját mi készítettük és az első nagylemezük megjelenését támogató honlap elkészítésével is minket bíztak meg.

Az együttes ősmagyar témákat dolgoz fel, ezért a grafikákon folyamatosan visszaköszönnek a honfoglalás kori motívumok. Weboldal tekintetében egy letisztult, modern, de mégis régies hatást keltő honlap elkészítése volt a cél, ami a nagylemez albumborítójának stílusát követi.

A Maeotis az egyik kedvenc projektünk, hiszen a kezdetektől kísérjük a zenekart, a teljes grafikai és webes megvalósításra bizalmat szavaztak nekünk.

Somoskői Viktor
Somoskői Viktor
Maeotis
Tovább olvasom
Balázzsal és Axexszel a Maeotis zenekar weboldalán és albumborítóin dolgoztunk együtt. Kimondottan élvezetes volt a közös munka, hiszen láttam lépésről lépésre megvalósulni az ötleteimet. Mindketten szem előtt tartották az elképzeléseimet és minden lényeges kérdésben egyeztettünk. A munka során nyitottak voltak a közös gondolkodásra, javaslataikkal és észrevételeikkel pedig hatékonyan mozdították előre az alapötletek kibontását. A végeredmény amellett, hogy hű maradt az eredeti elképzeléshez, sokkal egyedibb, színvonalasabb lett annál. Mind a borító, mind a weboldal messze felülmúlta az elvárásaimat és mindkettőnek egyöntetűen pozitív volt a fogadtatása a kritikusok és a rajongók részéről egyaránt. Bátram ajánlanám bárkinek, aki az elképzelései színvonalas és művészi igényű megjelenítését szeretné.